Den offentlige transport i Hovedstadsområdet er bygget op omkring 97 zoner med numre fra 1 til Hver zone har sit eget unikke zone-kort, som er synligt på. Zonekort. Sjælland, Lolland, Falster og Møn er ét stort takstområde inddelt i zoner, som anvendes til udregning af rejsens pris. TIP: Søg din rejse på. Hundested. Frederikssund. Hillerød. Tisvildeleje. Gilleleje. Helsingør. København. Roskilde. Køge. Hornbæk. Ørestad. Avedøre.

Hovedstadsområdet zonekort haderuppigerne - efter

Du skal altid betale for mindst 2 zoner, svarende til den røde startzone, og den første zone-ring som er markeret med blåt. Hovedstadsområdet er opdelt i forskellige zoner. Vælg din start- og destinationszone på kortet, og se zonerne for de naturlige rejseveje. Som udgangspunkt skal du kun betale for dét antal zoner, der er i direkte fugleflugtslinje fra, hvor din rejse starter til din rejse slutter. Hver zone har sit eget unikke zone-kort, som er synligt på alle stationer og stoppesteder. Du skal have gyldig rejsehjemmel på hele rejsen, ellers risikerer du en kontrolafgift.

Hovedstadsområdet zonekort haderuppigerne - Porn Films

Brug kortet herunder til at se, hvor mange zoner der er fra din startzone til din destination. Du betaler for det antal zoneringe, du kører gennem på din rejse. Vi fortæller dig alt om zoner, priser, forskellige former for transport og regler. Åbn kortet i stort vindue    Læs mere om pendlerkort. Du kan finde zonekortet, du ser ser ovenfor, på alle stationer og busstoppesteder i København. Vi ved, det kan være lidt sex fredericia prostitueret randers at gennemskue, hvordan zonesystemet virker, og hvor meget du skal betale for en billet.

Videos

DSB S-tog line C train from Hellerup to Ballerup... Hundested. Frederikssund. Hillerød. Tisvildeleje. Gilleleje. Helsingør. København. Roskilde. Køge. Hornbæk. Ørestad. Avedøre. Zonerne i Hovedstadsområdet gælder både for bus, tog og metro. Sørg blot for at have en billet, der dækker alle zoner på din rejse. Vær opmærksom på, at. Den offentlige transport i Hovedstadsområdet er bygget op omkring 97 zoner med numre fra 1 til Hver zone har sit eget unikke zone-kort, som er synligt på.

One thought on “Hovedstadsområdet zonekort haderuppigerne”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *