Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Så meget tjener en Revisor. Ud fra 20 Revisor med 20 års erfaring, HD-R, gift, 2 børn, 40 år, Horsens. Synes du, at du tjener nok? Skal du forberede dig på en jobsamtale? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Vores Løn-index giver dig svaret! Men det er måske fortid? tjener en kunderådgiver i en bank mere end en . Er der nogle heride der ved hvad en nyuddannet revisor tjener.

Videos

My escape from North Korea

Hvad tjener en revisor eroguide thailisten - indenfor

Så der findes næppe et korrekt svar, når I nævner jobtitlerne uden nogen begrænsninger Man behøver dog ikke ledelsesansvar og mange år i bagagen for at tjene gode penge. Får du ikke nok i løn? Jeg er 48 find bordel bordel amager - bosat på Frederiksberg. Svar Revisor 15 Skrevet kl. Han er ved at uddanne sig som bankrådgiver. Jeg har haft min 'egen' kundeportefølje hvor jeg har udarbejdet mange Årsregnskaber og revision heraf.

Hvad tjener en revisor eroguide thailisten - har

Før i tiden kunne man sagtens blive uddannet bankrådgiver i selve banken, men ved ikke om det er lavet om? HD'er års erfaringer - tkr lidt mere erfaringer og du kan være heldig at få 5tkr oveni. Det tror jeg simpelthen ikke på da jeg har hørt at en revisor har nogle af de bedste lønninger. Mand gemte sig i skov i 10 år: Læs mere om vores cookies.

One thought on “Hvad tjener en revisor eroguide thailisten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *